AAVC
Cercar   en  

 Nou usuariInici | Altres noticies | Documentació  

Informaci General


Presentaci
Estatuts
Comissi executiva
Cartes al president
Relacions
FAQ
Adrea i contacte


Informaci Interna


Serveis


Serveis als socis
Publicacions
Enllaos

Fer-se soci


El blog de l'aavc


Debats Com #


Temtiques


Poltiques Culturals
Municipis
Catalunya
Estat
Europa
Art i Censura
Art i Economia
Art i Ensenyament
Consell de les Arts
Drets d''autor
Mediadors
Moviments socials
Pensament

  
Poltiques culturals: CARTA OBERTA A LEX BRAHIM I MANUEL SEGADE, COMISSARIS DE LEXPOSICI A COP DUL
Dimecres, 26 de Febrer de 2014 (10:05:58) per aavc
AAVCBenvolguts companys i companyes,

Un grup d'artistes, entre els quals hi han socis de l'AAVC, ens han demanat que fem difusi d'un comunicat sobre la seva posici respecte a lexposici "A cop dull" que te lloc actualment a la Virreina. A continuaci podeu llegir el seu comunicat i els noms dels artistes signants.

A COP DULL? FUTUR CONDICIONAL? CARTA OBERTA A LEX BRAHIM I MANUEL SEGADE, COMISSARIS DE LEXPOSICI A COP DULL, A LLUCI HOMS, DIRECTOR DE LA VIRREINA CENTRE DE LA IMATGE, I A JAUME CIURANA, REGIDOR DE CULTURA DE LA CIUTAT DE BARCELONA.

Els sotafirmants hem rebut una invitaci per presentar el nostre treball a la revisi de portafolis Futur Condicional que semmarca dins de les activitats paralleles a lexposici A Cop DUll, que t lloc aquests dies a la Virreina Centre de la Imatge i que transcorrer durant els dies 5, 6 i 7 de mar. Sens presenta aquesta proposta com una porta oberta per reparar el fet de no haver estat inclosos en lexposici. Una idea que exemplifica el desconeixement absolut per part dels organitzadors dall que ens motiva a treballar amb la Fotografia. Som conscients que tota selecci amb vocaci enciclopdica mai no ser del gust de tothom i encara que en un inici ens van anunciar la presncia de visionadors nacionals i internacionals, no dubtem de la professionalitat dels convidats per dialogar amb nosaltres, molts de nosaltres compartim aula amb ells com a professors a Barcelona. La nostra negativa a participar ve motivada per una srie de qestions que creiem importants fer pbliques per obrir un debat imprescindible:

1. Declarem que la falta dun criteri seris, digne, arriscat i creatiu a lhora de plantejar i produir lexposici s el que ens ha motivat a escriure aquesta carta. Ens sembla el resultat dun encrrec poltic resultadista, que malbarata els recursos pblics amb lnica intenci de crear unamarca Barcelona falsa i inexistent, a la qual de cap manera no volem contribuir-hi. Mostrem la nostra disconformitat ms profunda amb la proposta expositiva i lactivitat on sens ha convidat a participar, ja que no ens sentim que formem part duna mirada de Barcelona o sobre Barcelona, a la qual li manca criteri expositiu, ms enll de la construcci duna idea trivial i vendible de la ciutat llanada des dels despatxos poltics.

2. Expressem la nostra indignaci per ls que es fa del pressupost i dels equipaments destinats a la cultura de la ciutat. Pensem que la proposta neix dun s mercantilista per la necessitat poltica de crear una marca Barcelona i que no pot estar acaparant la ja de per si malmesa despesa destinada a aquest tipus dactivitats.

3. Evidenciem la nostra decepci i fatiga en relaci a la total i absoluta falta de comunicaci, inters i suport de les institucions cap a les innumerables propostes autogestionades que es desenvolupen a la ciutat a lentorn de la Fotografia, especialment quan aquest reconeixement s que sha rebut des dmbits internacionals i/o independents, cosa que en demostra la rellevncia. s per aix que entenem que s un despropsit i un pas enrere evident produir propostes expositives com A Cop Dull i convidar-nos a activitats com aquesta lectura de portafolis.

4. Recordem que, malgrat que alguns de nosaltres ja ho hem intentat en altres ocasions sense xit, encara estem disposats a establir comunicaci i interacci amb les institucions dedicades al suport i foment de la cultura a la ciutat per treballar conjuntament i posicionar, aix, la Fotografia en el lloc que es mereix.

5. Exposem que, contrriament a loferta que sens ha fet per a participar a Futur Condicional com a porta dentrada a una hipottica exposici A Cop DUll 2024, estem decidits a mostrar el nostre rebuig absolut davant del fet que en un futur es tornin a destinar recursos pblics a aquest tipus de propostes propagandstiques, ja que entenem que existeixen altres necessitats molt ms importants i urgents en relaci a la Fotografia a la ciutat.

6. Subratllem que, tant lexposici A Cop DUll com lactivitat parallela Futur Condicional sn lexemple clar del desinters flagrant per part de les institucions pbliques cap al panorama fotogrfic, en general, i especialment, cap a lactual. Un fet que queda patent en la selecci incoherent i inconnexa dautors, sense ni tan sols haver-se pres la molstia de consultar les diferents trajectries de cadasc. A ms damagar la ineficcia professional tot creant etiquetes com ara, emergent, consolidat o, pitjor encara, Barcelona, amb la idea absurda que qualsevol cosa pot encabir-se en aquestes categories.

7. Denunciem que la Virreina se suma al greuge que han rebut moltes institucions culturals pbliques de la ciutat on la cultura sest banalitzant, en canviar direccions professionals per direccions polititzades desconeixedores del teixit cultural en qu semmarquen. Creiem que la Virreina no t una direcci adequada i se suma al cas recent i conegut del Centre dArts Santa Mnica, la deriva que est prenent el Macba, la polititzaci del CCCB, la direcci nulla de lAuditori o el caos sense cap del Liceu, entre daltres.

8. Per aix reclamem un canvi en la direcci a la Virreina amb professionals contrastats amb coneixement del mn de la imatge per sense carnet de partit poltic i una millor gesti dels recursos econmics i dels equipaments pblics destinats a la cultura en general, i a la Fotografia en particular. Canvis que no haurien de dependre ni de crisis econmiques ni dampliacions pressupostries.

Laia Abril, Toni Amengual, Bego Antn, Israel Ario, Rafa Arocha, Diego Ballestrasse, Ferran Izquierdo, Aleix Plademunt, Tanit Plana, Jon Uriarte, Juan Diego Valera, Joan Villaplana i Romn Yn.

(Llegir ms... | Poltiques culturals | Puntuaci 0)

1 Jornada de Debat-AAVC
Dissabte, 18 de Gener de 2014 (10:46:05) per aavc
Benvolguts companys i companyes, ens complau convidar-vos a la 1 Jornada de debat per l'AAVC.
I JORNADA DE DEBAT AAVC

Dissabte, 25 de gener de 2014
--------------------------------------------
Sala Polivalent d'Hangar
Passatge Marques de Santa Isabel n 40 08018 Barcelona
De 11h a 21h
L'Associaci d'Artistes Visuals de Catalunya es troba -com molts sabeu- en un moment crtic: la necessitat de replantejar els seus fonaments, estructures i objectius es fa palesa. Reconduir, reconstruir, refundar, sn paraules que ens venen al cap quan pensem en 30 anys de trajectria ininterrompuda i en la projecci de cara al futur que ens sembla imprescindible dins el panorama artstic i cultural catal actual. Per aix considerem oport organitzar unes jornades de treball, la primera de les quals es dur a terme el proper 25 de gener d'aquest nou any 2014. El principal objectiu d'aquesta Jornada ser plantejar models de funcionament per a l'Assocaici i, el que s ms important, escoltar la veu dels socis i scies en referncia a com cal afrontar la present situaci i com hem de plantejar el futur.
Recepci i benvinguda De 11 a 11:30h
Presentaci de la jornada per part de Joan Fontcuberta (president de l'AAVC) i Sabina Simn(representant del grup de treball)
De 11:30 a 12h

1 Part: El context - l'AAVC i Hangar
De 12h a 14h

Ponents: Frederic Montorns (el context) - Dani Andjar (anlisi des de l'AAVC) - Montserrat Moliner (anlisis d'Hangar en relaci a l'AAVC) - Eli Lloberas (anlisi d'Hamaca en relaci a l'AAVC)
Modera:Nora Ancarola
Debat


ESPAI PER DINAR


2 Part: Models i/o collaboracions
De 16h a 18h


Ponents: Pia Mazuela (Smart-ib cooperativa d'artistes) - Gemma Cortabitarte, representant de l'Associaci Professional d'Il.lustradors de Catalunya - Representant de Maison des artistes - Rubn Guilany (advocat expert en associacions).
Modera: Vicens Cassasas
Debat


3 Part: Debat Final
De 18:30h a 21h


Resum de les ponncies per Mar Arz i Carme Castellv
Ponent : Javier Peafiel
Debat obert
Modera: Carme Castellv


Aquesta es una Jornada oberta a tothom.
Es prega puntualitat.
Es prega confirmar asistencia a info@aavc.net

(Llegir ms... | Puntuaci 0)

Recordatori: Propera Assemblea General Dijous 12 de Desembre
Dimecres, 4 de Desembre de 2013 (11:47:45) per aavc
AAVCBenvolguts scies i scis,

Em complau convocar-vos formalment a la propera Assemblea General Ordinria, que es celebrar el dijous 12 de desembre a les 18:30 en primera convocatria i a les 19h en segona convocatria, als locals d'Hangar, Passatge del Marqus de Santa Isabel, 40, de Barcelona.

L'ordre del dia per a aquesta assemblea ser el segent:

1- Lectura i aprovaci de l'acta anterior.
2- Informaci respecte de l'estat en el que es troba la denncia presentada vers dos dels nostres antics treballadors.
3- Informaci sobre la situaci econmica de l'Associaci i l'actual concurs de creditors.
4- Ratificaci dels acords de l'Executiva, de 22 d'abril de 2013, de sollicitar el concurs de creditors i atorgar poders generals i especials als Srs. Fontcuberta, Andjar i Aball i als Advocats i Procuradors alll indicats a aquest fi.
5- Explicacions sobre el segon pagament de la quota 2013.
6- Activitat portada a terme pel Grup de Treball. 7- Informaci sobre Hangar.
8- Votaci dels membres de la Comissi de Programes d'Hangar.
9- Situaci de l'UAAV (Uni d'Associacions d'Artistes Visuals).
10- Aspectes de l'actualitat de l'escena artstica catalana.
11- Precs i preguntes.

Aprofito l'avinentesa per enviar-vos una salutaci molt cordial.

Joan Fontcuberta, president de l'AAVC

(Llegir ms... | Puntuaci 0)

aavc: Denncia en els Jutjats de Barcelona contra els antics empleats de lAAVC
Dimecres, 15 de Maig de 2013 (10:51:30) per AAVC_admin
AAVCVolguts companys i companyes,

Per la present us comuniquem que, seguint el mandat atorgat en la darrera Assemblea General Extraordinria, la Comissi Executiva de lAAVC en representaci de la mateixa, ha procedit desprs de revisar curosament la documentaci de la que fins al moment ha tingut accs a presentar la corresponent denncia en els Jutjats de Barcelona contra els antics empleats de lAAVC, s a dir, lex-Secretari General Florenci Guntn aix com lex-Coordinadora Montserrat Roca, redactada per el despatx dadvocats Monereo Meyer Marinel-lo (mmmm).

En aquesta denncia, sexposa al Jutge lactuaci no justificada dels darrers anys de lex-Secretari General i lex-Coordinadora, essent ara tasca del Jutge el valorar si, dacord amb la documentaci aportada i la descripci dels fets, considera que hi ha una conducta reprotxable. Quedem, per tant, a lespera de que el Jutge, en els prxims dies, inici les actuacions que consideri pertinents i amb el resultat de les mateixes valori lescrit presentat.

Aix mateix us informem que, amb motiu de la investigaci que es pugui iniciar, podria donar-se el cas que o b el Jutjat o la polcia es posin en contacte amb alguns de vosaltres, a fi i efecte de que els informeu respecte dels fets dels que vosaltres hagueu pogut tenir coneixement directe.

Per a qualsevol aclariment que desitgeu respecte de la documentaci revisada aix com de la denncia presentada o qualsevol altre consulta que vulgueu realitzar, quedem a la vostra disposici.

La Comisi Executiva de lAAVC
Barcelona, a 14 de maig de 2013.

(Llegir ms... | aavc | Puntuaci 2.2)

aavc: CONVOCATRIA D'ASSEMBLEA GENERAL PER AL 23 D'MAIG
Dimecres, 15 de Maig de 2013 (10:49:45) per AAVC_admin
AAVCVolguts companys i companyes,

Ens complau convocar-vos a una propera Assemblea General extraordinria que tindr lloc a la seu dHangar (c. Marqus de Santa Isabel 40), el dia 23 de maig a les 18:30h en primera convocatria i a les 19h en segona.

Lordre del dia ser el segent:

1- Lectura i aprovaci de lacta de lassemblea anterior.
2- Informaci de la situaci econmica i aprovaci de lestat de comptes de 2012 si sescau.
3- Anlisi de la situaci desprs de la sentncia de 5/4/2013 i posterior recurs interposat pels demandants
4- Presentaci de la comunicaci al Jutjat Mercantil Concursal competent dinici de negociacions per tal de buscar noves vies de finanament, o adhesions a una proposta anticipada de conveni (preconcurs), o b sollicitar la declaraci de concurs de creditors, a fi i efecte de donar sortida a lactual situaci financera de lAssociaci.
5- Informaci sobre la denncia contra Florenci Guntn i Muntsa Roca i altres mesures a prendre.
6- Proposta dinici de nou procs electoral
7- Informaci sobre quotes i carnets
8- Precs i preguntes

En aquesta trobada es lliurarn els carnets al socis que hagin satisfet la quota per transferncia directa. Actualment estem procedint a girar el rebuts a la resta dassociats, al quals transmetrem els corresponents carnets en les properes setmanes.

Salutacions cordials.

Joan Fontcuberta


(Llegir ms... | aavc | Puntuaci 0)

aavc: CONVOCATRIA D'ASSEMBLEA GENERAL PER AL 11 DE FEBRER
Dilluns, 28 de Gener de 2013 (12:13:33) per aavc
AAVC

Benvolguts socis, benvolgudes scies;

Creiem convenient trobar-nos, de nou, per tractar junts qestions de vital importncia per a la nostra entitat, la resoluci de les quals no es pot demorar ms temps.

Amb aquesta finalitat la Comissi Executiva ha acordat convocar-vos, a tots els membres associats, a una Assemblea General Extraordinria que es celebrar el dilluns 11 dfebrer de 2013, a les installacions dHangar, a les 18:30h en primera convocatria i a les 19:00h en segona convocatria.

Seguirem el segent ordre del dia:

1- Lectura i aprovaci de lacta anterior.
2- Informaci sobre el resultats lauditoria i aprovaci dels comptes de 2012.
3- Informaci de la situaci actual.
4- Informe jurdic i aprovaci daccions a emprendre.
5- Proposta de programa dactivitat per a 2013. Confecci grups de treball.
6- Informaci sobre quotes i emisi de carnetsAAVCper a 2013.
7- Precs i preguntes.

Esperem comptar amb la vostra presncia en una reuni tant rellevant.

Rebeu una cordial salutaci.

Joan Fontcuberta
President de lAAVC(Llegir ms... | aavc | Puntuaci 0)

Pensament: Jornada de Debats de la AAVC: El Sistema de l'Art a Catalunya
Dimecres, 19 de Desembre de 2012 (18:58:37) per aavc
AAVC Notcies

Els debats de lAAVC s un programa iniciat el 2010 amb motiu del 30 aniversari de lAssociaci dArtistes Visuals de Catalunya, que va tenir continutat durant el segent any i sota el ttol genric de Com. Vistos els resultats plenament satisfactoris pel que fa a la documentaci aplegada per a cada sessi, els materials generats pels participants i especialment- per les aportacions dels pblics que, en cada ocasi, van respondre a la convocatria, durant el 2012 hem donat continuat a aquesta iniciativa.

Es tracta duna activitat de transferncia dexperincies i coneixement entre els experts (sovint artistes) i el pblic interessat, constitut pels ciutadans seguidors de lart i la cultura, estudiants, agents culturals i la comunitat artstica. En aquesta Jornada de Debats volem enfocar alguns aspectes crucials de la conjuntura actual de lescena i les poltiques culturals ens arts visuals a escala nacional.

Divendres 21 de desembre de 2012 a Hangar Passatge del Marqus de Santa Isabel, 40 Barcelona(Llegir ms... | 3345 bytes ms | Pensament | Puntuaci 0)

aavc: Butllet informatiu sobre l'ltima Assemblea General Extraordinria (15 d'Octubr
Dimecres, 17 dOctubre de 2012 (18:28:08) per aavc
AAVC

Revocaci del Sr. Florenci Guntn com a Secretari General de l'Associaci. Suspensi de l'Assemblea del dia 22 d'octubre. Derrama extraordinria per poder cobrir les despeses ms urgents.
Benvolguts socis, benvolgudes scies,

El dilluns 15 doctubre de 2012 a les 19:00h, es va celebrar LAssemblea General, convocada amb carcter Extraordinari a les installacions dHangar, situades a Passatge del Marqus de Santa Isabel 40, de Barcelona.

En aquesta Assemblea General Extraordinria es van donar unes informacions i es van prendre una srie dacords que exposem a continuaci de forma sintetitzada, tot i que en breu estar a disposici de tots els socis lacta detallada de lAssemblea:

Constituci legal de lAssemblea per decisi majoritria dels assistents, desprs de que alguns socis plantegessin la impugnaci de la mateixa.

A continuaci el President de lAssociaci va fer una introducci per centrar els temes que es tractarien a lAssemblea, per tal dentendre la seva pertinena i necessitat.

Lectura i aprovaci de lacta de lAssemblea anterior (Assemblea de 27 de juny de 2012).

Sinforma sobre la situaci econmica de lAssociaci amb la presentaci de lAuditoria independent efectuada per la firma Forns, Salas & Asociados, Auditores S.L. Aquest informe reflexa una gesti econmica nefasta i catica per part de lequip tcnic de lAssociaci. Linforme planteja dubtes i diferncies comptables substancials amb els anteriors balanos comptables.

La Comissi Executiva passa a informar a lAssemblea de diverses irregularitats econmiques, de ls no autoritzat de la targeta de crdit de lAssociaci per part de lequip tcnic, aix com de disposicions en efectiu per pagar despeses que no tenien la deguda autoritzaci per part de la Comissi Executiva. Es mostren un gran nombre de tiquets de restaurants, taxis, viatges i altres despeses privades per demostrar aquest s indegut i no justificat desprs dhaver-ho requerit.

Es debat sobre la convenincia, o no, duna votaci per la ratificaci o la revocaci del Sr. Florenci Guntn en el crrec de Secretari General de lAssociaci. Autoritzada la votaci per lAssemblea, aquesta t com a conseqncia la revocaci del Sr. Florenci Guntn com a Secretari General de lAssociaci per ample majoria.

Es proposa un debat sobre la convenincia, o no, defectuar votacions per escollir els membres integrants del Patronat de la Fundaci Privada AAVC (HANGAR) que han de ser elegits per lAssemblea General. Autoritzada la votaci per lAssemblea, es produeixen les votacions per a lesmentada elecci dels membres del Patronat de la Fundaci, a partir lnica llista de candidats presentada. LAssemblea vota per majoria la candidatura presentada, escollint un nou Patronat de la Fundaci Privada AAVC (HANGAR).

La Sra. Nora Ancarola i el Sr. Francesc Torres decideixen retirar-se de la candidatura encapalada pel Sr. Florenci Guntn, per escollir una nova Presidncia de lAAVC en les eleccions previstes el dia 22 doctubre. Com a conseqncia daquest fet es suspn lAssemblea del dia 22. Savisar oportunament de la convocatria duna propera Assemblea extraordinria i de linici del preceptiu nou procs electoral.

Degut al deteriorament econmic i la manca de recursos pel retard en el cobrament de la subvenci de la Generalitat, la comissi executiva proposa el cobrament duna derrama extraordinria a lAssemblea per poder cobrir les despeses ms urgents. El seu import es de 70 euros (35 euros pels artistes joves) i es cobrar en un pla de 15 dies, aproximadament cap el 30 doctubre. LAssemblea aprova per ampla majoria aquesta decisi. Considerem que es molt important fer aquest esfor econmic que us demanem, en un moment molt complicat per tots, per evitar una situaci de bloqueig de lAssociaci o incls la seva desaparici.

Com ja sha dit, molt aviat senviar a tots els socis lacta provisional de lAssemblea.Rebeu una cordial salutaci.

Joan Fontcuberta

President de lAAVCComunicat als associats. Florenci Guntn, Nora Ancarola i Francesc Torres


(Llegir ms... | aavc | Puntuaci 2)

aavc: DESCONVOCADA!!!
Dimarts, 16 dOctubre de 2012 (10:09:06) per aavc
AAVCDesconvocada Convocatria dAssemblea General de Socis/es de lAssociaci dArtistes Visuals de Catalunya delecci de la Presidncia de lAAVC Barcelona, dilluns 22 doctubre de 2012

(Llegir ms... | aavc | Puntuaci 0)

SALVEM L'ASSOCIACI, SALVEM HANGAR!
Dijous, 11 dOctubre de 2012 (11:42:40) per aavc
AAVC
Benvolguts socis, benvolgudes scies,


No podem amagar ms el cap sota lala i pretendre que no passa res. LAssociaci dArtistes i Hangar travessen una crisi sense precedents que fa perillar la seva continutat. En el cas de lAssociaci es tacta una crisi econmica, dorganitzaci, de gesti i de veritable transparncia. Necessitem fer una autocrtica profunda. Per ho hem darreglar entre tots.

Sacosten dos convocatries clau tant per al futur de lAssociaci com per al futur dHangar. La primera ser aquest proper dilluns 15 a les 18:30 a les instal.lacions dHangar, amb una Assemblea General Extraordinria que tractar qestions de gran trascendncia. En lordre del dia tindren com a punts prioritaris:

Informaci sobre la situaci econmica de lAssociaci. Presentaci de lAuditoria independent efectuada per la firma Forns, Salas & Asociados, Auditores S.L, i que per primera vegada analitza la comptabilitat completa de lAssociaci i no noms les partides relacionades amb les subvencions rebudes, com sha fet fins ara.

Debat sobre la convenincia, o no, duna votaci per la ratificaci o la revocaci del Sr. Florenci Guntn en el crrec de Secretari General de lAssociaci. Celebraci, en el seu cas, de lesmentada votaci.

Debat sobre convenincia, o no, defectuar votacions per escollir els membres integrants del Patronat de la Fundaci Privada AAVC (HANGAR) que han de ser elegits per lAssemblea General. Celebraci, en el seu cas, de les votacions per a lesmentada elecci dels membres del Patronat de la Fundaci, segons les llistes de candidatures que hagin estat presentades i que seran informades a lassemblea.

A efectes prctics, voldria recordar que recomanem que si algun soci vol proposar cap esmena a lacta provisional de la darrera Assemblea, la/es envi per escrit abans del dissabte 13 octubre, al Secretari de la Comissi Executiva Sr. Mari Dinars (mdinares@gmail.com).

Igualment, pel cas que decidim escollir els membres del Patronat de la Fundaci Privada AAVC (HANGAR), us demanem que les eventuals llistes de candidatures siguin tamb trameses al Secretari de la Comissi Executiva Sr. Mari Dinars (mdinares@gmail.com) abans del dissabte 13 octubre.

Per altra banda, els assessors jurdics ens han informat que els nostres estatuts no contemplen lopci del vot delegat, contradint aix un sistema que hem estat aplicant fins ara. A falta doncs duna eventual modificaci dels estatuts, a les properes Assemblees noms podran votar els associats assistents (i que estiguin al corrent del pagament de les quotes corresponents).

Aquesta constitueix llavors una ra adicional per fer una crida a la participaci en aquestes properes convocatries. Us demanem de fer el possible per assistir i per difondre aquesta crida a la participaci. Aquest cop ens hi juguem molt i caldria que decissions tan crucials siguin presses per una veu el mxim de representativa de lAssociaci.

Volem que lAssociaci es recuperi, que sigui sostenible econmicament, que racionalitzi la seva estructura i la seva gesti. No renunciem a consolidar iniciatives ambicioses que hem estat desenvolupant ni a plantejar-nos nous projectes per a la millora de la situacio dels artistes catalans, per per poder desplegar qualsevol activitat amb eficcia, abans cal fer net. En definitiva, cal pendre decissions i cal pendre-les entre tots.

Rebeu una cordial salutaci.

Joan Fontcuberta
President de lAAVC

Convocatoria_Assemblea_Ordre_del_dia_15_10.pdf

Acta_assemblea_AAVC_ 27_06_12.pdf


(Llegir ms... | Puntuaci 0)

aavc: CONVOCATORIA D'ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINRIA
Dimarts, 9 dOctubre de 2012 (20:42:25) per aavc
AAVCBenvolgut Soci, Benvolguda Scia;

Per acord de la Comissi Executiva, es convoca a tots els membres associats de lAssociaci dArtistes Visuals de Catalunya (AVVC) a una Assemblea General, Extraordinria, que es celebrar el dilluns 15 d'octubre de 2012.

Lassemblea General, convocada en carcter Extraordinari, se celebrar a les installacions dHangar situades a Passatge del Marqus de Santa Isabel, 40 de Barcelona, a les 18:30h en primera convocatria i a les 19:00h en segona convocatria.

Lassemblea s convocada amb el segent Ordre del Dia:

1. Lectura i aprovaci de l'acta de lassemblea anterior (assemblea de 27 de juny de 2012).

2. Informaci sobre la situaci econmica de l'Associaci. Presentaci de l'Auditoria independent efectuada per la firma Forns, Salas & Asociados, Auditores S.L.

3. Debat sobre la convenincia, o no, duna votaci per la ratificaci o la revocaci del Sr. Florenci Guntn en el crrec de Secretari General de lAssociaci. Celebraci, en el seu cas, de lesmentada votaci.

4. Debat sobre convenincia, o no, defectuar votacions per escollir els membres integrants del Patronat de la Fundaci Privada AAVC (HANGAR) que han de ser elegits per lAssemblea General. Celebraci, en el seu cas, de les votacions per a lesmentada elecci dels membres del Patronat de la Fundaci, segons les llistes de candidatures que hagin estat presentades i que seran informades a lassemblea.

5. Precs i preguntes.

Barcelona, 28 de setembre de 2012

Joan Fontcuberta

President de l'AAVC(Llegir ms... | aavc | Puntuaci 0)

aavc: PROGRAMA DE LA CANDIDATURA 2012-2015
Dimarts, 9 dOctubre de 2012 (16:49:13) per aavc
AAVC

PROGRAMA DE LA CANDIDATURA 2012-2015
a les eleccions a la Presidncia de
lAssociaci dArtistes Visuals de Catalunya
(en catal i castell)

Primer: MBIT PROFESSIONAL

En temps de crisi els primers afectats pel retrament del mercat, les retallades i les reduccions de programacions sn els artistes. Us proposem treballar junts per:

Bones Prctiques Professionals en perode de crisi
Difondre, defensar i vetllar per lobservaci de les Bones Prctiques Professionals a les Arts Visuals.
Dur accions de difusi entre els artistes, galeristes i mediadors pblics.
Accions de Formaci de mestres dEscoles dArt i Facultat de Belles Arts
Posar en marxa lObservatori de les Bones Prctiques
Collaborar en la gestaci de Codis BBPP a llatinoamrica (Argentina, Colmbia, Cuba) i traduir els documents a langls.

Generar una base econmica per als artistes
Crear una cooperativa de facturaci per als artistes.
Potenciar el mercat de lart a travs de la divulgaci i lestmul.
Obligar al govern a baixar i reduir lIVA.
Propiciar una nova llei de mecenatge que afavoreixi el colleccionisme privat i el mecenatge artstic.
Obrir nous canals independents o autogestionats de comercialitzaci de lobra.
Millorar la gesti dels drets dexplotaci dels artistes.
Propiciar la presncia dels artistes a tots els nivells de la docncia.
Obrir noves vies de col.laboraci professional dels artistes amb els departa-
ments de R+D+i de les empreses.(Llegir ms... | 33763 bytes ms | aavc | Puntuaci 4.90)

aavc: DESCONVOCADA Convocatria assemblea eleccions a la presidncia el 22 d'o
Dimarts, 9 dOctubre de 2012 (13:07:51) per aavc
AAVC

DESCONVOCADA

Convocatria dAssemblea General de Socis/es
de lAssociaci dArtistes Visuals de Catalunya
delecci de la Presidncia de lAAVC


Dilluns 22 doctubre de 2012

Benvolguda/benvolgut,
A travs daquesta carta et convoco formalment a lAssemblea General Ordinria dassociats a lAssociaci dArtistes Visuals de Catalunya (AAVC) que tindr lloc el proper dilluns 22 doctubre de 2012, a les 18:00 hores, en la primera convocatria, i a les 18:30 hores en segona convocatria en el cas que no shagi produt un qurum suficient a la primera, al nou plat dHangar, passatge del Marqus de Santa Isabel 40 de Barcelona.

Lordre del dia ser el segent:

1. Lectura i aprovaci de lacta de lassemblea general anterior.
2. Presentaci, debat i votaci de lInforme de Finances del perode 2009-2011.
3. Dimissi de la Presidncia sortint i constituci de la mesa electoral.
4. Presentaci de la candidatura a la Presidncia pel perode octubre12- octubre15.
5. Votaci i escrutini.
6. Proclamaci dels resultats.
7. Precs i preguntes.

Adjunt hi trobars les butlletes de votaci i la informaci sobre com pots exercir el teu dret de vot, per a la qual cosa et recordo que has destar al corrent del pagament de la quota dassociat del 2012.

Un cop ms vull insistir en la importncia dassistir a aquesta assemblea. El futur de la nostra entitat depn ms que mai de lesfor i de la participaci de tots.

Salutacions cordials,(Llegir ms... | 1853 bytes ms | aavc | Puntuaci 0)

aavc: Convocatria d'assemblea general per al 15 d'octubre
Dimarts, 2 dOctubre de 2012 (11:07:25) per aavc
AAVC

Benvolguts socis, benvolgudes scies;

Estem a prop de la finalitzaci del termini estatutari del nostre mandat com a equip de Presidncia i de Comissi Executiva de lAssociaci dArtistes Visuals de Catalunya (AVVC), i creiem convenient trobar-nos, de nou, per tractar junts qestions de vital importncia per a la nostra entitat, la resoluci de les quals no es pot demorar ms temps.
Amb aquesta finalitat la Comissi Executiva ha acordat convocar-vos, a tots els membres associats, a una Assemblea General Extraordinria que es celebrar el dilluns 15 doctubre de 2012, a les installacions dHangar, a les 18:30h en primera convocatria i a les 19:00h en segona convocatria.
Trobareu adjunt a continuaci el comunicat de la convocatria formal de lAssemblea, en qu es relacionen duna forma detallada i concreta els diferents punts de lOrdre del Dia de la sessi que es convoca.
Tots els punts de lOrdre del Dia de lassemblea convocada, llevat del primer i el darrer, responen a aquestes qestions de vital importncia per la nostra entitat, i que anteriorment comentvem creiem que s necessari tractar i abordar entre tots.(Llegir ms... | 7647 bytes ms | aavc | Puntuaci 0)

aavc: Presentaci de la candidatura a la presidncia de l'AAVC
Dijous, 27 de Setembre de 2012 (18:28:23) per aavc
AAVCDimarts 2 doctubre de 2012, a les 18:30 hores a Hangar, passatge del Marqus de Santa Isabel 40 (metro Poblenou L4), Barcelona.

Com ja sabeu, finalment hi ha una candidatura a les eleccions a la Presidncia de lAAVC que se celebraran el proper 22 doctubre. La candidatura est formada per Florenci Guntn, Nora Ancarola i Francesc Torres.

El programa que presentem parteix del document que ja es va fer pblic abans de lestiu i est obert a noves aportacions.

Hi ha una especial enfocament cap a la defensa de la professi en temps de crisi, a travs de laplicaci del Codi de Bones Prctiques Professionals, lobertura de noves possibilitats de treball per als artistes, el suport a la recerca, lestmul al mercat, la col.laboraci amb el mn empresarial i la docncia. Ens proposem crear una cooperativa que faciliti la facturaci i aconseguir junt amb les altres associacions- un Estatut de lArtista i el Creador.

Un segon front ser la lluita i la resistncia davant el desmantellament de les poltiques pbliques de suport a les arts i la conculcaci dels drets culturals dels ciutadans. Coincidirem amb altres sectors culturals per aconseguir una bona llei de Mecenatge.

Tercer, volem impulsar un nou model de finanament de lentorn de lAAVC-Hangar-Hamaca potenciant la nostra Fundaci. Amb un equip de gesti qualificat i amb noves formes dadministraci, control i transparncia econmica.

El dimarts 2 doctubre us volem presentar aquestes tres idees i ens interessa molt incorporar les vostres.

Us hi esperem!(Llegir ms... | 6867 bytes ms | aavc | Puntuaci 4.55)

  
CD Mon


30 anys de l'AAVC


Formaci Contnua


Models de contracte


Bones prctiques


Centre de producci


Webs d'artistes


Distribudora de video


Xarxa centres de producci


Consell de les Arts

LA PLATAFORMA DE LA CULTURA PER A UN CONSELL DE LES ARTS
A CATALUNYA


Unin


DEAVE


e-barcelona


Assessorament


Fundacin Arte y Derecho


Propietat intellectual


Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Pgina Generada al: 0.057 Segons